Tuesday, 20 December 2011

disember~ 1 entry only..

hi!


saja nak juga tulis sebab aku rasa bulan ni aku tak kan update apa-apa entry..
dah lama aku tak update blog..sedar-sedar dah nak akhir bulan..lagipun bulan ni sangat la busy dengan assigment, report & presentation... ni pun aku curi-curi update short entry..


harini 20 disember bersamaan hari selasa..minggu depan dah start final.. dan lagi mnyedihkan kat upm cuma ada 3 hari je study week..lepas tu exam berturut-turut... (27,28,29 & 31).. sadisnya tengok jadual macam ni.. aku sendiri pun tak sure aku sempat ke nak cover chapter ni? esok & lusa ada kelas lagi.. huh! 
lepas je 31 disember ni..aku cuti sem! yeayyyyyyyy~ bunyi macam best kan? bunyi macam cuti panjang je..padahal cuti 2 minggu je.. haritu over confident je aku nak book tiket pergi holiday bulan 2 sebab aku ingat aku cuti berbulan-bulan.. huhu.. :P


oklah..nak chow..tak larat...demam! hmmm~


kalau macam ni la rupa aku study... memang habislah!
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...