Tuesday, 20 December 2011

disember~ 1 entry only..

hi!


saja nak juga tulis sebab aku rasa bulan ni aku tak kan update apa-apa entry..
dah lama aku tak update blog..sedar-sedar dah nak akhir bulan..lagipun bulan ni sangat la busy dengan assigment, report & presentation... ni pun aku curi-curi update short entry..


harini 20 disember bersamaan hari selasa..minggu depan dah start final.. dan lagi mnyedihkan kat upm cuma ada 3 hari je study week..lepas tu exam berturut-turut... (27,28,29 & 31).. sadisnya tengok jadual macam ni.. aku sendiri pun tak sure aku sempat ke nak cover chapter ni? esok & lusa ada kelas lagi.. huh! 
lepas je 31 disember ni..aku cuti sem! yeayyyyyyyy~ bunyi macam best kan? bunyi macam cuti panjang je..padahal cuti 2 minggu je.. haritu over confident je aku nak book tiket pergi holiday bulan 2 sebab aku ingat aku cuti berbulan-bulan.. huhu.. :P


oklah..nak chow..tak larat...demam! hmmm~


kalau macam ni la rupa aku study... memang habislah!

5 comments:

FizaFizz said...

goodluck awak! pssttt~ kita midterm break seminggu! lalalala~ :P :P

kura said...

3hari je study week? mampuhhh..

Cik Lia Lomi said...

wah! best jugalah tu cuti dua minggu dari kami yang dah bekerja.. cuti sehari jer..sian kamiii..

lydia amira said...

sama la kita ada... bulan 1 ni ada presentation xbest tol.. + gan final...aduyai..

Zana said...

Good Luck akak xD Jaga kesihatan hehe makan ubat tuu :)

There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...