Thursday, 3 August 2017

4 Ogos 2017

Alhamdulillah.. 
masih dipanjangkan umur.

Tetiba teringat pasal blog lama ni.. bila baca post lama-lama tersenyum balik.. 

Ok, just briefly apa yang aku buat sekarang..
Tak lagi terikat dengan kerja..maksud aku, dah selamat berhenti kerja atas keputusan sendiri & fokus 100% pada study.. rezeki Allah kurniakan. alhamdulillah. Doakan semua berjalan lancar.. Masa aku lebih banyak di computer lab, bilik thesis, jumpa supervisor atau merayap kat ioi city mall putrajaya sewaktunya.Takpun boleh je muncul di KL bila2 masa..orang tak kerja kan..panjanglah langkahnya... :P

Syukur dikelilingi keluarga dan kawan-kawan terutama Doreen and kak Farhana..Doreen ni kira pangkat kakak-kakak juga..tapi tak panggil kakak pula.. thank you for always being there for me.. Tetiba terfikir nak buat entry pasal dorang... tengok dulu macam mana.. 

Rasanya tu jelah kot..kalau ikutkan banyak lagi... Nanti kita simpan ke next entry.. insyaallah..

Assalamualaikum.. 

No comments:

There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...