Thursday, 15 September 2011

Terima Kasih followers, silent readers & semua2

hai! ni just entry ringkas dari saya ni pun khas untuk ucap TQ kat semua2..
saya bukannya aktif berblogging , cerita pun banyak merepek.. nak berblogging pun ikut mood.. kadang2 update sampai 3 entry sehari kadang-kadang seminggu senyap.. hehe.. tapi saya nak ucap terima kasih banyak2 kepada followers. Even tak ramai followers tapi ni pun dah cukup baik..at least ada orang sudi nak follow.. tak kecuali kepada silend readers. TQ so much..

Awal-awal saya berblogging.. dalam sehari tu tak banyak pun orang view blog ni.. kalau nasib baik ada la..tu pun 20-30 view dalam sehari tapi makin lama ok la.. boleh capai 140 pageviews sehari.. 

orait, yang ni pula berapa ramai view sesebuah entry saya & ini saya tunjuk pageviews dalam blog ni (all time)..

* Klik gambar untuk saiz gajah besar *


dalam setiap entry saya, saya sertakan button like.. mula-mula tu saja2 je letak..makin lama seronok pula.. hehehe. yeah! lagi sekali nak cakap thank you so much!

dalam banyak2 entry, Tips Meramaikan Pembaca dan Meningkatkan Traffic Blog la paling banyak orang like.. 140! xiexie! terharu..sob2.. 


Second, entry ni pula  Peristiwa . Entry ni lebih kepada peribadi.. yelah,pasal kawan-kawan... 







kan setengah blogger suka letak search keyword.. kat sini saya letak sekali..saja2 nak tunjuk.. :P

* Habit tarik hidung gf???????? erk!! no komen! *
tapi saya nak ucap sangat2 minta maaf sebab ada yang add facebook saya tapi saya tak approve stranger... cukup la berkawan kat sini je.. lagipun nak cari apa dalam facebook saya tu? haha... (total friend requests campur dengan dengan friend request yang dah berzaman2)


tak terkecuali kepada mereka2 yang rajin hantar chat.. even say hi tapi seronok sebab ada orang sudi singgah. hehe.. *ayat touching lagi..dipersilakan nangis semua.. 

Thank you, I appreciate you, and I wish you well on your journey!


13 comments:

♥ Dea ♥ said...

wahh..smpai beratus pv..:P..

nelly said...

wow ! hebat !

Fendy said...

tahniah....blog mcm ni la yg org suka..entri menarik

Penyu said...

wah.. nak buat blog jugak la macamni.

ada sya said...

Dea : haha..terima kasih.. sy sndiri pun xtahu smp mcm tu.. yg higher skali psl trafic blog.. maybe kebetulan rmai org cari entry mcm tu kot... tu pun jenuh sy kumpul sources dia. hehe..

Nelly : terima ksuh nelly.. saja2 je ni.. :)

Fendy : entry apa yg menarik? haha.. byk merapu2 je sy rs.. btw, terima ksih byk2 ye..

Penyu : jom2.. sy pun br start bln 5 baru2 ni.. :)

maya anis said...

xpernah pom camni..

ada sya said...

maya : rasanya maya try la promote mcm dlm entry sy " Tips Meramaikan Pembaca dan Meningkatkan Traffic Blog".. better sblm promote.. bt acc lain khas utk promote spy xspam newfeed fb kita..nnti pening kwn2 baca.. jgn lupa rajin tgglkn komen&follow.. klu malas pun..say hi kt chat pun dah ok.. gud luck ye.. :)

Amalina said...

Wah, bestnya! Share la tips :)

Sharifah Ma said...

Tahniah.... :)

Lam A'Aini (Oh Semut) said...

wah . .taniah tempat pertama :)

ada sya said...

amalina : tips? rajin promote,komen,chat&follow.. hehe. :)

sharifah : terima kasih byk2 sharifah.. <3

semut : tmpt pertama? yg mn tu? entry psl traffic blog tu ke? xiexie.. huhu.. :D

nick dot anis said...

keep it up dear:-)

SANDRA AZWAN said...

U go girl!;-)

There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...