Tuesday, 13 November 2012

birthday!

hip2 hooray! tetiba happy pula..
walaupun cerita agak basi & kalau ditanyakan kebenaran cerita ni kat orang terlibat dalam cerita ni mesti dorang blur2 & cakap "eh ade ke? tak ingatlah.no komen" :P ..

kali ni nak story pasal birthday.. mengikut surat beranak aku lahir pada 28oct..bersamaan hari rabu (kalau tak silap) pada 6.05 petang..
pada tahun 2012.. 28 oct datang lagi..kena pula hari ahad.. tapi aku bukan nak cerita apa yang jadi 28oct tapi nak cerita 2 hari lepas tu.. hari selasa, aku ada kelas malam kat UPM pukul 6.30 malam. awalnya tak da apa yang special.. macam biasa rehat 7.30 malam, time tu aku cepat-cepat pergi surau sebab nak elak ramai orang.. 

Dah habis sembahyang, tetiba perut lapar..yelah, tak makan apa2 lagi..so,aku saja jalan sorang-sorang pergi kedai mamak..  padahal aku dah tahu mamak tu  jual kuih..kuih bila pun aku tak tahu..entah2 pagi..selalunya aku pergi kedai mamak tu dengan Syu.. tapi hari ni pergi sembahyang sorang..pergi kedai mamak sorang2 .. tengok kuih macam tak da selera, disebabkan frust tak da benda nak makan..aku lari2 sambil lompat kefrustan masuk kelas..

-Ah frust! frust!  -

Buka je pintu kelas, aku nampak Syu, Meera, Farah , Mei Shan & Ifa duduk mengeliling sesuatu kat belakang kelas.. Entah apa dorang tengok pun tak tahu.. sebab dorang membelakangi aku.. secara mata halus nilah, yang aku nampak dorang bila berkumpul. hahahaha



Bila dorang perasan aku masuk kelas, macam nilah muka dorang..

-Sorang2 tersengih & terus cakap happy belated birthday!!!
aku rasa dalam gambar ni syu yg baju kuning tarik meera (baju oren)..hahahha..
kat depan mata aku ada cupcakes! lagi sweet atas cupcakes tu ada "happy birthday Ada"..awesome!



- Serius cantik! -

ok, only pictures can describe my feelings!

-Malu la!!!!! <tu yang terkeluar kat mulut aku>


- dalam gambar ni . Ifa paling happy! muka dia tengah bersyukur! hahaha -  


- Meera (tudung peach) pandang Ifa dengan penuh kasih sayang -


-nampak sangat aku tak reti buat peace-




- Fav Pic..dari kiri : syu, meera, tak kenal, mei shan, farah n ifa-

terima kasih banyak2 kat Syu, Afiq (tunang Syu) bersusah payah pergi order cupcakes, Meera, Mei Shan , Farah & Ifa.. happy sangat..
thanks kat farah sebab wish bday kat fb, wassap & message..semua tmpt dia wish..tapi lagi afdal datang rumah & wish! haha..
thanks sangat2 kat syu sebab kasi hadiah..syoknya!!

Let us be grateful to people who make us happy, they are the charming gardeners who make our souls blossom. 


dan tak lupa pada semua2 yang wish birthday..



tapi message dari syu sangat membuatkan aku....

- Ada yang kena tutup sebab berunsurkan politik!-





Menitik air mata macam tengah tengok Aishwarya Rai bunuh diri dalam Mohabbatein..


Ah tipu! mana ada nangis! terpaksa stop nanti lagi merapu2 aku tulis..bye2

No comments:

There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...