Tuesday, 5 February 2013

Kad dari Hana

Tengah gigih kemas bilik, tiba2 terjumpa kad dalam laci... 





oh..kad birthday dari Hana.. dah lama kad ni dalam tahun 2011..aktiviti kemas bilik tgendala kejap.. aku pun buka la kad tu..



Mesti susahkan kan dah baca..tak pelah, aku taip balik.. :)


"Happy..Happy Bday to my dearest friend Nursyahada

Hai Ada.. tak sangka dah dekat 8 tahun kita kawan kan. I'm glad I know u!!! Please know that I love u So much.. and hope our friendship will last forever.. I know this couple of years are being very tough to you. please stay strong.. aku doakan kita berdua akan jumpa jodoh kaya, beriman, hensem.. hahaha.. remember ko kawin aku nak jadi pengapit ko!! nak juga!! belajar rajin2.. tak sabar nak dapat master sama2.. tak sabat nak balik malaysia lepak kat Sunway makan kebab dengan ko.. huhu.. take care..miss u.. love u bff!!

p/s : i hope u like my present for you...


Kawan ko yang baek & Cun
Hana "


Touching kan? aku tak boleh baca kad ni selalu nanti hilang feeling.. Lagipun Hana ni bukan jenis senang nak express..bila sekali dia cakap terus bermakna menusuk2 hatiku (erk!!..ayat aku...)..

Time ni, Hana tengah ambil master kat Dublin,ireland.. Present yang dia maksudkan Best Present Ever From Ireland..

tapi sekarang Hana dah balik Malaysia.. tapi still jarang nak jumpa..aku sempat jumpa dia sekejap je baru2 ni..tu pun sebab aku pass buku law kat rumah dia.. untuk tahun birthday aku 2012, dia still belikan hadiah.. Dia pass hadiah ni time aku pergi rumah dia..


Gelang
dan Beg!! Suka......
Buka je hadiah yang Hana bagi, aku terus tunjuk kat mak.. mak just cakap "Ni mesti mahal..Baik Hana dengan hang noh".. aku just cakap "mestilah.."...


Hana, terima kasih atas segala2nya.. I LOVE U! minta maaf atas salah silap aku.. 



My Superkawan! Kawan gila2.. kawan straight to the point.. kawan yang kelakar..kawan susah senang!

1 comment:

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...