Wednesday, 22 June 2011

tido..tido..tido.. & moral of strory

smnjak jadi penggangur ni..dduk rmh asyik tido je.. tp ada la jg merayau2 .. hrni (23 jun) aku hbiskan ms dgn tido..bngun pg tlg mak masak & bt kerja rmh.. lps tu  mkn..lps mkn tidur..ptg terjaga main fb.. mighrib mandi2 & siap2 apa yg ptut..lps isyak smbg tido lg..asyik tido je.nak jd slepping beauty..pkl 11.30 terjaga blik.. pelik pl knp snyp je rmh time ni..sll dgr bnyi tv..rupa2nya smua fmly aku tido awal..

bngun je tido..terus tulis kt fb "br bngun tido~~ mimpi uitm srwk dihatiku".. 7 org yg like.. & melayan shu merapu2 dlm status aku..

ok,aku ni klu xmimpi tu xsah la..mimpi yg enth apa2..nk crt pun berbelit2..
mimpi time mula2 masuk uitm...dlm mimpi tu aku beria2 cr febreze..enth apa2..tp dlm reality pun aku mmg cari..enth mn aku letak..tu yg xpelik msk dlm mimpi..smp dlm mimpi pun tercari2..

enth mcm mn,tukar crt lain pl.. mimpi kak anis tido rmh aku..yg xthn bilik aku besar mcm pdg bola. (=.=)" kalah org kaya..

dh hbs crt psl kak anis tu, tukar mimpi lain.. tp mimpi ni ada moral of story.. jgn suka2 hati ckp apa yg kita nak..klu x,nnt rs kena reject @ xlayan..stgh benda blh out spoken..stgh benda better simpan..maknanya..tak payah beria2 nak expose sgt.. zip mulut baik2.. sometimes, xperlu la nk crt smua2...nnt org ckp kita emo..better keep inside...  sebab apa? every scar i have makes me who i am..& aku percaya apa yg berlaku ada hikmah.. skrg aku dah malas nk peduli hal org lain lbh2 lg org yg pernah close dgn aku..biarla apa nk jd.. ada perasaan yg aku kena jg dr jg hati org yg xth nak jg hati kita.. Some people say I've changed so much.. Well, here's the truth.. I grew up.. I stopped letting people push me around all the time..


lupa nk crt hal smlm.. smlm tdur lewat smp pkl 4 pg sbb srnk sgt chat dgn pis.. merapu2.. time aku chat tu, aku psg hitz fm.. ada skali tu hitz fm pasang lagu Jason Mraz - Lucky.. aku ttup sound dia sbb aku mmg xsuka lg ni... lps 4 minit..aku buka blik..lagu lain hitz fm mainkan.. lps dh 2 lagu dia main..dia ulang blik lagu Lucky.. aku fikir xsngaja kot..aku off sound dia kjp.. lps tu on blik.. tp yg bt aku panas... Hitz fm psg lagu yg sama smp 6x.. 6x juga la aku off sound dia.. last aku tnya pis..knp hitz ni sk psg lagu yg sm? pis ckp hitz fm mmg mcm tu.. sbb tu dia suka psg klasik fm..lps tu dia gelak2..sengal dia ni.. dh pukul 4,aku pn off trs & tido.. Aku alergic btl lagu Lucky ni..

btw, skrg aku cm pgg kata2 ni kuat2.. everything happen for a reason... 

No comments:

There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...