Friday, 3 June 2011

We Called It!! Accessories~~ (Part 1)

Enth mn mn tb2 aku suka pula kumpul accessories.. klu ada yg berkenan msti tgn ni laju je nak beli.. utk entry kali ni.aku just tnjuk rantai je la ye..tp xsmua sbb aku sendiri pun xingt mana aku letak rantai yg lain2..lbh2 lagi rantai rama2 aku.. mmg sesuai la dgn nama dia..asyik ilang je..time nak guna xjumpa la pl~
insyaallah, next time aku tnjuk bnda lain pl..maybe tudung, accessories tudung, gelang, cincin, 3 pasang gladiator yg aku pakai jarang2 tu & lain2..
lgpn skrg  line pun xberapa laju..tgk je apa yg ada ni..
:)

~ rantai fav aku.. xth knp..suka sgt~
 
~ yg ni nmpk clasic! ~
~bila ambil gmbar nmpk terang pl.. klu real, warna dia mcm putih susu~
~ yg ni time prac.. supervisor kasi~ :)
~ time nak beli, mak xkasi sbb design xbrapa cntik tp aku still nak jg~
~ bulat2 mcm duit syiling~
~rantai ni panjang.. tpksa lilit 2 kali~
~ sayang rantai ni smp sayang nak pakai~
~ beli kt JJ Bukit Raja~

~ Unik! siap ada kunci lagi! ~
~ sedara kasi hadiah~
** smpai skrg puas aku cr mn rantai aku yg lain2! aishhh..ada la tu terselit mana2...

No comments:

There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...