Saturday, 19 November 2011

Terima Kasih Berjuta-juta Lemon Kepada Followers, Silent Readers & Blogger lain

Hi peeps !



Semalam happy sangat!  nak tahu kenapa? lewat malam semalam tak tahu kenapa tak boleh tidur..jadi tangan ni saja gatal-gatal buka google dan search nama blog sendiri..sangat tak da kerja kan?


entah macam mana dalam banyak-banyak tu terjumpa blogger lain buat pasal entry aku! hooohh! sangat touching.. <lalu berlari dan menangis di bucu katil>..
yelah,unexpectedlah.. kita ni sapa je..bukannya sapa-sapa..buat blog pun sebab nak kurangkan ketagihan kat facebook tu... :P


Happynya... boleh 7 hari 7 malam tak dapat tidur kes ni


ni nak ucap berjuta-juta lemon kat YinSyaf




Yin ni buat entry pasal tips dalam relationship.. yang akhir sekali tu, dia siap promote blog aku! wahhhhhh..... menitik air mata ni...tap! tap!


tak lupa juga kat --> Aimi Syahirah




Dalam ni dia senarai nama blogger dan komen sekali.. huhuhu.. blog aku pun terselit gak ni! TQ ye aimi! :)


kalau ikutkan dulu aku ada juga jumpa 2 blog cakap pasal blog aku TAPI dah hilang pula link dorang..adeh! penat cari tak juga jumpa....
Selain tu ada juga blogger lain sudi pamerkan link blog aku kat blog dorang... tak secara langsung, blog aku pun boleh terpromote... huhu..


tapi aku still nak juga cakap thanks kat semua-semua yang sudi buka blog aku yang tak seberapa lagi emo ni.. huhu.. dalam banyak-banyak entry aku tgk, pasal detect gambar palsu tu yang paling panas.. sampai 700++ view..tak sangka..








ahhh~ sampai tahap ni..aku still terkelu..dah tahu nak cerita apa lagi..jadi, biarkan aku mengundur diri.. peace!

21 comments:

SpeakerSekolah said...

Fuyoo pageview..bnyak gler..jeles2..huhu

Akim Iqbal said...

wow ! :D

Akim Iqbal said...

jeles gak. hik3

Ku Azhar said...

terbaekkk!!! hehehe..ku xde pn org nk tlng watkan entry :)

Pendamba Mawar said...

salam kenalan dari PM..hehe tinggi ooo postview tu..PM pun xtinggi cam tu.:) bestnye bila orang promote kan? sapa la nk promote blog PM.. :(

~AiMi SyAhiRAh~ said...

Tq my dear..:)

Ku Azhar said...
This comment has been removed by the author.
Ku Azhar said...

waaa!! update cpt! hehehe xsabo nk komen nie :)

nurin + najwa said...

hai . thanks back . btw . post kak adasya mmg best :) . kita suka baca post kat blog kak adasya :D . Keep it Up ! and BIG THUMB for me :')

nano cadbury said...

tahniah :D

sergeant keroro said...

hebak2

http://me-itu-aku.blogspot.com said...

best..best..do follow me http://me-itu-aku.blogspot.com/

Paris Lipton said...

uihh pv die...

ahowk orang islam said...

wahh.. apakah rasia anda.. adakah anda juga sudah mengikuti laman2 blog follower anda. dan membaca post2 di blog mereka serta memberikan komentar yang membena..

Nelly The Strange said...

memang terharu bila ada orang hargai entry kita . .
:')


nelly folow
:)

baca dan senyum said...

nak jeles ke tak
ok nak jeles
tapi jeles dari sudut positive
bukan jeles tak bertempat tau
:)
hidup blogging! yeah!
and tahniah :)

Karbon Kopie said...

wahh..best! tahniah ye..bile blog sy nk ramai mcm tu yek..kehkeh :))

Pisyek said...

hari2 duk ping entri sama je.. mana tak tinggi page view.. keh keh keh. :P

Latest project: Lensa Pisyek

ada sya said...

TQ speker, akim, ku azhar, pendamba, aimi, nurin, nano, sergent, me utu aku, paris, ahwok, nelly, baca, karbon & pisyek... :)

Fendy said...

tahniah...nak dpt entri banyak gak la...fendy stakat ni paling banyak 800++....nak naik lg sampai 1000++

♕ Mr.IX ♂ said...

Blogwalking sini! ♛ Mr.Ix ♂ kata ║ Awesome!!! klu entry berguna camni la kan... ║...

✓│Indonesia Pop (i-Pop)
✓│Lembu Nak Jaga (Parody Moves Like Jagger

There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...