Tuesday, 26 July 2011

Dear karma, it's enough!







Saat kita kat atas, kt sll lupa diri..smata2 nak capai apa yg kita mahu..kita sggup luka hati org lain.. yg lbh teruk kita sakitkan hati dia.. so,everything kita yg kita bt sbnrnya have own price, dan kita sndiri kn byr/terima blik smua tu.. (People pay for what they do, and still more, for what they have allowed themselves to become. And they pay for it simply: by the lives they lead.)

Asalnya aku xprnh tfikir pun psl karma..never! tp skrg aku mula percaya sbb skrg aku kena byr blik atas apa yg aku bt kt org sblm ni. Aku bkn nak salahkn org lain 100%..yeah! bila mslh ni timbul..aku btl2 kecewa tp ada suara yg bisikan kt telinga yg mngatakan ni la karma aku.. terima la dgn hati terbuka & rasakan azabnya..
 
Harga atas karma ni aku kena byar bertahun2..bila aku dh smp thap ni, aku tfikir xsgka aku blh bertahan smpai tahap ni msh mampu melayan sakit smua ni.. When you lose, do not lose the lesson.. so,bljr dr apa yg kita cipta..


~ please give me good karma~






ALICIA KEYS - KARMA



~ Follow the 3 RES. RESpect for others. RESpect for yourself. RESponsibility for all your actions.~
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...