Sunday, 24 July 2011

We Called It!! Accessories~~ (Part 3)

Lepas je entry psl We Called It Accessories~~ (Part 1) dan diikuti dgn We Called It Accessories~~ (Part 2) .akhirnya wujud la entry We Called It!! Accessories~~ (Part 3) ni.. xda apa2 nk crt pun. disebabkan mood baik wlpun pg td agak hot.so selagi masa free ni, letak la apa yg termampu.. :)

ok, kita start!

~ rantai ni beli kt Alamanda~
 Yang rantai ni aku pun xth mcm blh bkenan.. tb bila fkir klu pkai baju kurung kosong rasanya nmpk cantik.. tu yg main amik je..harga pula xla mahal mn..so, xpyh la amik ms lama nk fkir.. tp smp skrg still xpkai2 lg.. xpe2.simpan dulu. nnt pkai yer~

:: EARRING ::

dh lama nak try pkai earring ni.. aku sendiri pun xingt bila kali terakhir pkai earring.ingtkan lubang tu dh tertutup tp nasib baik ok. enth mcm mn,aku sj2 buka blog mcm2 org.buka blog org ni..last2 tertgk blog kak syud..dia pakai tudung dgn earring.nmpk smart pl..smnjk hrtu aku pun try la berjinak2..


~ first earring slps sekian lama~
first earring tu aku beli kat sunway.. beli sepasang..1 utk aku & 1 aku hadiah kan kt kak syud sbb gmbr dia tu bg inspirasi kt aku..hahahaa..



~ my fav~



aku suka yg second ni..sbb rs mcm bjurai2 skit tp tu la.. sometimes, bila kita ckp ada bunyi bnda ni berlaga 1 sama lain..sabar jela... tp klu dh siap pkai tudung ok la..





~ bulat.. bulat..~


sebenarnya bnda simple pun blh nmpk cntik tp depend pd selera masing la..tp aku suka yg bulat2 ni.. :)



~ bg aku yg ni nmpk mcm moden~

sbnrnya klu earring ada kt dpn mata kita..kita sndiri pun rmbang mata nk pilih..aku pksa adik aku pilih kan la.. tp dia asyik ckp xth nk pilih. yg ni mak aku yg pilih.. :)



~ my lovely supervisor bagi~

yg ni supervisor yg kasi...dh lama dia bg tp xpkai2 smp skrg..syg pula rasa... skrg ni aku tgh cari earring stand & utk rantai2 aku.. dah bterabur.. ada yg aku simpan dlm kotak..ada yg aku letak sana letak sini.. ada kawan ckp kt Plaza GM & midvalley ada jual~ sooo...tempat dah tahu! skrg ni tgh cari sp yg nak teman aku! xsbr nak beli..dh lama cari..time kt bandung dh jmpa tp earring stand utk sepasang..xkan nk beli pula..yg lain2 tu nak letak mn..

No comments:

There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...