Sunday, 17 July 2011

tak tahu la nak luahkan

kdg2 rs marah, kdg2 tu rs kecil hati. tapi xtahu nak luahkan.. nak jg hati org lg... tp asyik jg hati org je. hati kita org xth nak fkir.. so mcm biasalah..pendam & pendam~ teruknya.. kdg2 aku nak jd mcm abah sbb dia jnis out spoken.. klu dia rs dia xpuas hati @ tegur..laju je dia cakap tp bhaya jg...xnak la terlalu out spoken.. 


enth la...aku xsuka la org mcm ni..nak crt kt dlm blog pun kena jg2 sk..xblh suka hati expose.. klu dlm diari..dh berjela2 aku tulis.. skjp je dh 5 page...klu srh jwb soalan exam..jgn ckp 1 page..stgh pun tkial2..aku benci dgn diri sndiri sbb suka sgt pendam...


saya cuma nak someone utk sy cerita tp ssah nak cr..bila cerita..bt derk..malu sndiri pula rs..
sometimes wonder jg...sedih2 pun dah xblh nak nangis.. blik2 buka lagu kt laptop &  bc magazine..
mgkin dulu dh byk aku bazirkan air mata. ckp je mana.. kt public pun aku blh nangis.. bkn tu je..kt tmpt praktikal pun aku prnh nangis..bkn skali tp 2x! kali pertama tu rasanya mmg teruklah..smpai bengkak2 mata..smpai kena tgur dgn supervisor..dia ingt aku xshat..dia srh aku blik..
sbb tu ila (kwn praktikal) aku ckp aku ni cengeng sbb suka nangis.. bila fkir blik..btl jg dia ckp..
hmmmm~

No comments:

There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...