Thursday, 18 August 2011

Berbuka Puasa Bersama Budak Jalil

Buka puasa kali ni aza yang rancang.. Tempat JJ Cheras Selatan.. Tapi aku,baby&emi kena pergi awal sebab nak book meja.. keluar 4.45 petang.. Lepas dah book, merayau2 1  JJ. Last2 aku borong 3 anting-anting & gelang tangan.. melayang duit~ 

Tapi TQ kat semua yang join even iema tak dapat ikut sebab kena buat OT.. Time kat situ, Aza tersangat la banyak cakap..sampai la baby cakap kat dia "akak (aza), kitorang datang sini bukan nak dengar cerita ko lah!"..kelakar..  Dalam ramai2 ni aku,baby&emi je belum kerja.. kesian kat aza,ejan,fiza & zurani sebab kena datang lepas kerja.. :)  


~ dengan emi & baby ~


~ Dari kiri : Zurani, Fiza & Aza ~
~ Dimana ada aku, disitulah ada Baby~

~ Dari kiri : Ejan & Emi ~


~ Ala comelnya Ejan~





~ Hawaii Chicken~




~ Hawaii Chicken juga?~

Sebenarnya ni salah order tapi sorang pun tak perasan sampai la waktu nak berbuka.. sepatutnya papperoni... tp lupa nak ambil gambar pizza tu pula.. :p

Lepas sampai rumah lepas  berbuka puasa dengan dorang. Aku pun terus la upload gambar dalam facebook..ada 1 gambar ni aku teragak2 nak upload ke tak.. entah macam mana,kak anis tanya aku..dia nak tengok full baju aku pakai time tu..dia ingatkan aku pakai cardigen.. disebabkan kitorang tak da banyak gambar berdiri (semua gambar kat meja makan), aku pun upload la 1 gambar ni walaupun aku sendiri tengok gambar ni kelakar!... meh tengok!





Tak sampai berapa minit aku upload..tiba2 kawan2 aku komen..



EzzahMak oi ada.. Ko dahla tgi, pkai heels lg.. Napak comel je kwn2 sbelah tuh.. Hehe

Agypt :   something looks odd bout this pic lah ada ;P

Pis : ada...aku ske pic ko yg 'hot' tu...emm yg de sumthing wrong sumwhere tu...hehe.cntik.tp xtau np jd cmtu. 

gambar ni buat aku nampak GIANT! 

Sengal je kawan2 aku nih! aku rasa gambar ni la ok sikit..sebab ada 1 gambar tu over betul aku pose....

** nak wish congrtz kat fiza sebab bulan 11 ni dia nak kawen.. (aku sangat jeles).. Tahun depan giliran emi,ejan,akak,baby & zurani pula.. YES!!



2 comments:

alepridz said...

buleh pulak tersalah order tapi tak perasan kan...

seriusly... ADA u are so tall... pergh... macam model...

ada sya said...

biasalah alepridz.bila dah bkumpul dgn kwn2. mn sedar apa2.. time nak berbuka br perasan.kesian org yg ambil order tu.. tall? terima kasih.. sblm ni 168cm..br2 ni bt medical checkup nurse tu tulis kt report 170cm..mn 1 pun xtahulah.. :)

There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...