Thursday, 11 August 2011

macam-macam perangai




Hi peeps!

Kadang-kadang perangai orang ni buat saya rasa annoying.. Lebih2 lagi yang  minta email sebab nak add kat YM.. 

Ingat lagi time tu tgh online, tengok2 message masuk..tengok orang hantar tu tak kenal pun.. tiba2 hantar message “salam, email awak apa ye??”.

Dalam hati..apahal mamat ni..kenal pun tak, suka hati je.. cakap macam dah kenal lama je.. saya cuma balas  “kenapa?”

Tak lama tu dia balas “nak add ym”..

saya tak balas..menyampah nak layan..

Tak lama tu, saya tengok kat YM  ada orang add, saya serta merta terus remove.. dah agak mesti mamat tu yang add.. 

Tak lama tu dia hantar mesej kat inbox fb lagi “nape tak approve saya?”

saya still tak layan..

Tak lama tu, dia balas “oooooo....syahada nordin”. 

Apalah motif mamat ni...pening kepala!  =.=

Dah banyak kali saya ignore message dia, dia pun senyap..baguslah..

** saya ni bukannya sombong tapi agak-agaklah.... YM ni biarlah orang yang betul2 rapat.. tapi pelik juga mana dia tahu email...kasi pun tak.. malas nak tanya..kang panjang lak cerita dia..

kadang2 perangai orang ni buat kita pening.. (sambil sapu minyak cap kapak kt kepala)


2 comments:

katak said...

hehehe, sy nk YM bleh :p

ada sya said...

katak tak main YM.. huhu...

There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...