Tuesday, 23 August 2011

Berbuka Puasa @Johnny

Tempat : Johnny JJ Wangsa Maju
Masa : Berbuka Puasa
Tarikh : 23/8/2011

Special Thanks kat adik Hana sebab book tempat ni.. :) 
Kesian kat Hana,adik dia yg bersusah book tapi Hana sampai lewat..dah berbuka baru sampai..
Kesian kat Jaja.. baru sampai rumah..aku dah tercegat depan rumah dia nak ambil dia pergi Wangsa Maju..
Kesian2 pun sempat rembat kasut baru kt JJ.. :P

~ Set C untuk 4/5 orang makan~


~ Dari kiri Jaja, Hana, Azma & Aku~
~ Dengan Shu ~




*** Bulan 9 nanti semua nak pergi jauh-jauh.. Hana nak pergi Ireland.. Shu & Azma nak pergi UK.. Jaja pula sibuk dengan kerjaya~ Jaga diri baik2 semua..
*** TQ Hana sebab bermurah hati belanja..
*** TQ kat shu atas buah tangan time dia pergi umrah baru2 ni..cantik shawl~

2 comments:

alepridz said...

best giler jonny ni...

steamboat awesome...

kalau ada function ngan member2 mesti lepak jonny tapi kat kampus aku la kat batu pahat johor....

ada sya said...

xprnh lg jejak kaki kt johor (mengakuan sadis).. haha.. kitorg pun sama..suka sgt lepak kt johnny..suka order mihun sngpore & mixed dessert tp steamboat tu bnda wajib.. rugi x try! :)

There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...