Friday, 5 August 2011

Countdown!

~ ihsan dari Hana..~
Btw,meh tolong aku coundown! 20 september ni Hana dah nak pergi Ireland.Gambar student card ni aku rembat ambil dari fb hana..aku dah bgth hana wlpun maybe dia ingat aku memain.. dan sampai sekarang, aku rasa dia tak tahu aku ada blog dan aku sendiri pun seingatnya tak pernah  bagitahu dia walaupun kitorang rajin YM..tapi tak tahulah dia tahu tapi tak bagitahu aku..

~bukti!~
Note : aku pun xfhm asal laptop aku ssah sgt nak bt print screen. dah berbelas2 blog & v-blog aku buka dlm youtube tp 1 pun tak dapat membantu.. atau laptop aku yang rosak?

Ok2, berbalik cerita tadi...sebelum Hana  fly Ireland..kitorg rancang nak berbuka ramai2..tap sekarang cuma tggu kanak2 lain bg tarikh bila dorg free..Hana suggest Johnny, jaja suggest Tupai2 kat Ampang Waterfront.. skrg tggu yang lain bersuara pula.. Hope sangat2 menjadi.. disebabkan aku penganggur terhormat di kala ini, Jaja & Shushu suruh aku arrange..erkkkk!! (sambil garu kepala)..

2 comments:

IFA Athirah said...

tepek je link blog kt wall dia.confirm dia terjah.hehe http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

ada sya said...

kalau ikutkan memang nak buat macam tu.. tapi ada SURPRISE utk dia sebelum dia pergi..so,kena tggu dulu.. :)

There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...