Tuesday, 9 August 2011

secret recipe..

Kalau ikutkan aku dah lama mengidam nak makan kek kat secret recipe.. tapi asyik tangguh je.. last2 lepas buka puasa kat rumah,terus nekad g JJ Cheras Selatan semata2 nak makan secret recipe..Dalam entry ni, tak da apa2 sangat pun...saja letak gambar nak goda korang.. 

Aku sendiri pun tak tahu kek apa sebenarnya yang aku nak makan sangat sebab kek fav aku dah tak da (classic cheese cake).. secret recipe cakap ,kek tu dah dibehentikan pengeluaran..digantikan dengan green tea..kalau tak da pun tak pelah..aku order kek lain asalakn CHOCOLATE! 

~ Black Forest ~
~ Chocolate Banana~
 ~ Chocolate apa entah.. lupa.. :P~


~ seronok sangat sampai sepet mata~

Tu jelah nak cerita.. kepada korang..esok sila la berbuka puasa kat secret recipies..

2 comments:

Dalin said...

terima kasih lah kerana post diwaktu malam.. huhu.. kalau tak terseksa zahir dan batinkuu~ ^,^

ada sya said...

post mlm2 xpe..jgn post time siang..nnt ada jg yg terbatal puasa.. hehe...

There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...