Tuesday, 23 August 2011

Busy

Banyak benda kena uruskan..penat~ tapi campur dengan kemalasan aku menyebabkan aku tak update blog..

Anyway, TQ kat baby sbb temankan aku g UPM bayar acceptance fee RM300.. walaupun aku boleh pergi sendiri tapi saja ajak dia.. 




Hari sabtu baru2 ni pergi berbuka puasa kt The Mines sambil shopping raya.. tak tahulah bila dah besar ni.feel nak raya tu dah tak da.. aku tak da pun beli kasut atau baju raya.tak kisah kalau suruh pakai yang lama..



Busy sebab uruskan nak minta scholarship kat Mymaster..banyak benda kena urus~ kalau boleh nak juga cari duit sebab tak nak susahkan abah..


No comments:

There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...