Sunday, 7 August 2011

Group C..BM223.. the best!!

Disebabkan terlampau bosan sangat.. aku prg stalk belek2 fb sndiri.tengok gambar kelas lama2..rindu pula.. banyak kenangan.. time pergi volunteer kat zoo, pangkor, langkawi (aku xjoin), jamuan kelas law sambil present (satu2nya presentation yg xmernervouskan aku),   pulau perhentian, opkim & banyak lagi..

kat sini, ada la beberapa gambar yang aku nak penuhkan dalam entry aku..

~ BM2235C selalu dalam hati ~


~ OPKIM!! ~

~ risk management~


~ BBQ kat rumah Zam~

~ jamuan~
 ~ Dinner~
Sebenarnya, bukan ni je aku nak letak.. ada benda aku nak share dengan korg semua..
ok2..semua diminta beratur.. aku nak start dah ni.. :)


Adah :  kita start rapat dalam fb kan? Tu pun sebelum nak pergi Perhentian..Dalam kelas selama setahun setengah rasa2nya kita tak pernah nak cakap.. tapi happy kenal Adah.. rajin kita main blas2 komen lps tu..lps ni keep in touch ye.. miss u..

Ainul : Pendiam! Jujur ni Ada cakap.. entahlah.. selama ni, seingat Ada.. Ada tak pernah dengar suara Ainul! Hehehe..sorry la kalau terasa.. tapi kulit muka Ainul cantik. Ada suka!

Akma : First Ada tak tahu Akma ni tua dari Ada..ingat lahir 1988.. tahu pun bila tengok ramai orang bahasakan Akma dengan Kakak Nurul.. woooo~ dah nak habis study baru tahu.. anyway,semoga bahagia dengan husband.. Akma lawa~  

Aleh : kiranya abang la dalam kelas ni & Aleh pandai present..selambar je..

Azie : Ada turunkan ego just nak cakap memandangkan sekarang bulan puasa & dah nak raya. Ada just nak minta maaf kat Azie kes lama kita. Kalau sebelum ni Ada pernah gaduh dengan someone (hope Azie still ingat sapa ) & lepas tu kitorg berbaik sampai sekarang..tak kan dengan Azie, Ada tak boleh.. Honestly, dari raya tahun lepas Ada nak minta maaf tapi still tak da keberanian..& lepas tu Ada rancang nak minta maaf time kat perhentian tapi tak terkeluar dari mulut even banyak je peluang depan mata.. I miss so much my dear friend..  hope Azie maafkan setiap Ada.. hope kita boleh baik macam kat sarawak dulu.

B : TQ sbb byk tlg Ada..time Ada susah hati cari tempat praktikal sampai la cari kerja.. & Ada suka bila B speaking english.. best2!

Ben : cakap lembut je tapi gila2 rupanya...

Ein : cantik,rambut cantik & soft spoken! tak tahu la kenapa group korg ni memang jenis soft spoken..

Ekin : pandai buat lawak.. kalau buat lawak muka serius je.. tb2 teringat time dalam bas nak pergi Perhentian, Ekin makan nasi ayam dengan tangan dalam bas.. hahaha...

Emy : pandai present.. time present cakap laju & confident.. tapi bila depan2 baik sgt..

Erin :banyak cakap & suka gelak..hope bhagia dengan encik das yg mereng2 tu..

Ezzah : lembut gila! Lembut sampai gelak pun macam tak bermaya je.. tapi bila dala fb..astaga..rock!

Farah hirni : pendiam & sopan.. selalu dgn ida, nad & hana je..

Farah  Farihin : baik! TQ dulu sll bg ayat motivation kat Ada thru inbox fb..tq sgt2 farah & time kelas selalu nampak farah tgelak2 dengan Ein.. tak tahu la apa dorang bgurau..

Fazilah : hmmm.. dalam kelas nampak pendiam..kita pun tak banyak cakap tapi start contact, time problem praktikal tu la.. pening kan!

Fiza & Is : Hope korang happy together2..

Hana (z) : Ada suka kacau wall Hana.. Ada suka pggl Hana “Si Cantik” sebab dia cantik la.. bila orang tnya ada mix arab ke? Tak nak ngaku.. tak tau la ada ke x.. anyway, dah lebih setahun cakap nak ajak makan secret recipies? Bila nak ni? Boleh open table..

Hana Farhana (Che Hana) : budak ni? Tak payah la cerita.. malu!

Huda : becok! Hehehe.. tapi baik hati.. TQ ye Huda kasi patung kecik kat Ada time kat Perhentian dulu.. macam tak percaya je.. malu pula rasa..  

Ida : Yang Ada perasan Ida suka gelak dengan geng korang..tak tahulah apa yg seronok sgt..  : )

Ika : ni la belangkas Ekin..asyik bkepit je.. kadang2 tengok Ika macam kalut.. cakap laju je..kelakar pun kelakar..  

Jelan : dulu Jelan pernah request aku bg impression aku kat budak2 kelas tapi aku cuma cakap “Nanti aku buat la”.. ni kau nak sangat kan? Ok la.. dalam kelas kau memang tak banyak cakap dengan aku tapi bila aku update status fb aku..ko mesti balas “apa ko merepek ni Ada?”.. sibuk je Jelan ni!

Jepun : ok la.. tak tau nak komen apa.. TQ sbb jadi classmate aku (tetiba je).. HAHAHAHAHA~

Kupik: L-O-Y-A-R  B-U-R-U-K!!  Dulu pernah entah berapa kali..apa yg aku tulis kat fb aku..mesti ko copy paste & letak balik kat bhgn komen tu.. ko nak suruh aku bc balik ke? :P

Lili : Tersengeh2~ tak berani la nak komen bebanyak.. nanti ada orang marah aku.. tapi nak kasi WARNING ni... - >jaga Pis bebaik.aku berani jamin kos sara diri Pis tak tinggi..berbaloi2..

Lyn : TQ ye lin tolong ada time nak siapkan thesis.. tak pasal2 ada kacau Lyn sehari sebelum pergi Perhentian sebab nak siapkan thesis yang sgt2 membebankan hidup tu!

Mariza : yeah! asyik ulang benda yang sama je.. awak sangat soft spoken!! cakap pun lembut je.. btw,hope relationship mariza kekal dgn mirul..amin.. TQ sgt2 tolong Ada pasal vacation kitorang kat Bandung baru2 ni.. kalau tak da Mariza, tak tahu la jadi apa...

Maya : muka maya garang.. (sy tahu sy tak patut cakap macam tu sebab muka saya pun garang)..tapi lepas je habis praktikal..kita rajin main balas2 komen kt fb kan? Main like2 status.. Hehehe..

Mirul : TQ sbb jd wonderful leader dalam kelas.. sangat2 baik..ingat lagi, time kelas ko suka sandar kat dinding curi2 dengar apa aku sembang dengan Hana..hehehe.. dengan cara ko jadi leader kelas pun dah nampk ko mmg jd org yg bertanggjwb kpd keluarga.. (mesti mariza tsengeh2 bc ni)

Muz : setiap kali nak exam, ko la sumber perpustakaan aku..sebab setiap kali nak exam,baru aku thegeh2 minta ko email macam2 slide.. TQ ye Muz..

Nabilla : Time awal2 masuk part 3.. memang susahlah nak ingat smua nama budak2..kitorg thr2 gang just Nabilla dengan “budak pandai present”.. tapi nak tnya juga, Nabilla ni budak debate ke dulu?

Nadrah : Setiap kali jumpa dalam kelas, ada suka sapa nama Nadrah dengan nama penuh.. padahal tak da benda nak cakap pun tapi suka panggil nama orang penuh2..

Nora : first nampak macam sombong.. tapi start rapat bila kita dapat advisor sm..

Normah : suka gelak! Cakap laju! Tulah.. tp dia cool!! TQ sbb pinjamkan wall hang untuk ada conteng setiap masa..  tapi Normah, apa2 pun terjadi dalam hidup kita..jangan sedih2..inga smua ni “learning process”.. hahaha..

Odie : garang! Aku pernah cakap  kat dia , esok2 ko ada anak mesti anak ko mengigil2 tengok ko balik kerja tapi dia marah aku..tapi aku still nak cakap ko garang! TQ sbb rajin chat dengan aku semata2 nak tnya “ko x  jahit manik lg ke?”.. sabar jelah.. Odie jahat,suka buli Ainul time OPKIM!  btw,ko kwn yg baik la.. fav mknn ko, mee sizling!

Pia : muka ala2 keibuan..kat kelas,kita tak banyak cakap..just tengok2..tapi bila ada masalah..kita selalu contact thru fb.. amazing kan? Maybe sama2 malu kot(tetiba)..Luv u sbb jd kwn yg baik...

Pis : huh! malas betul nak komen budak ni! TQ sbb sudi saya merayau setiap malam jumaat..setiap area shah alam kita masuk sampai la hang pergi tegur 1 banglo putih & Ada terpaksa drive laju2 atas kelazeran mulut anda. Hehehe.. jgn lupa amik air kosong, mee sup & oat regularly..

Puteri : ni ikhlas nak cakap ni..-> ada suka nama nama puteri yang belakang tu sbb unik.. ada suka nama macam tu..   & puteri cantik! Ada tak tahulah ada rasa muka puteri macam someone tapi tak tahu sapa..maybe perasaaan kot..

Reez : Becok & kelakar!  : )

Salwa : first2 ada tengok muka Salwa macam kawan ada.. sila search “Farah Hana Arif”... tapi makin lama..nampak la beza tu.

Shahrul & pejul : kat mana ada shahrul, kat situ ada pejul..kat mana ada pejul, kat situ ada shahrul.. kembar..

Syafiq : wei apek! Mana hutang RM1O aku? Haha.. xpela..xpyh la ganti balik...kira halal la..tu la..dah tahu nak g perhentian..tak bawa duit..kan susah nak beli key-chain..pastu buat muka kesian..minta pinjam duit merata2..

Syazwan : alim la jg.. Ada tak tahu la Syazwan ingat ke x, dulu masa awal2 masuk part 3..time nak pusing kebelakang.. ada tersiku blkg syazwan..sorry..dah la kurus..nasib xjadi apa2..kalau tak jenuh nak jawab dengan fmly dia..

Yan : kawan dari srwk smp la shah alam.. kita byk jadi groupmate..yan baik! yan dah kurus..jgn obses nak kurus sgt..

Zam : ish2!! budak ni lagi.. bagi aku, kau baik la.. suka tersengih2 dalam kelas..tapi ok kalau compare dengan aku. muka ketat..  tapi sejak akhir2 ni ko suka kan gelakkan blog aku! Hope ko dgn watie happy..nanti nak kawin jgn lupa jemput aku.. nak ddk meja VIP.. =.=

NOTE : kalau aku ada termiss sapa2 sorry ye.. remind me lah.. dah naik juling tengok tulisan byk2 ni.. 


Friendship... is not something you learn in school. But if you haven't learned the meaning of friendship, you really haven't learned anything.

1 comment:

Anonymous said...

oooo..mengata aku!!!!!

There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...