Tuesday, 10 May 2011

akhirnya~~

saat2 yang aku tunggu! lepas berbulan2 serabut dgn research yang entah apa2..akhirnya aku berjaya habiskan! tapi tak tahu la apa result. biarlah..malas fikir..akhirnya aku dapat juga bt blog ni..
btw,ni post pertama yang aku buat utk blog ni.. sblm ni aku ada dah 2 blog tp hangat2 tahi ayam jela..
sblm ni aku fkir jg..kalau aku bt blog.apa jela yang aku nak cerita? hidup aku siang malam tperap dduk rmh.. tapi aku mest ubah! ubah hidup lebih kpd byk aktiviti utk blog ni even org xpedulik pun! heheheh.. biar la..
aku bt utk diri sendiri bkn utk org lain! :)
sebenarnya banyak benda aku nak cerita.. tapi tunggu jela apa next story..

2 comments:

Pisyek said...

happy bloging! :D

Latest project: Lensa Pisyek

♕ Mr.IX ♂ said...

Blogwalking sini! ♛ Mr.Ix ♂ kata ║ 10 May 2011..agak baru gak....tp mantapppp ║...

✓│Indonesia Pop (i-Pop)
✓│Lembu Nak Jaga (Parody Moves Like Jagger

There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...