Friday, 13 May 2011

Baby, don't pretend to be an "Angel" if you like to play with fire.

Aku jenis suka org bg nasihat & pandangan kat aku.. kdg2 tu lps dgr, bt aku sedar. Tapi aku xsuka org aku yg aku xpelawa  sibuk jg bg nasihat.. bknnya aku sombong tp cara org tu bt aku nak je bls “apa motif ko sbnrnya ni?”. Ko sendiri pun ada prob..prob pn sm mcm aku tp sbuk bg nasihat..gila ke apa.. sptutnya apply nasihat yg ko nak bg tu kt diri sndiri sblm sbuk jadi hero/heroin..

i dont need it!

Tp aku still ada ksabarn.. Yah! Yah! ckp la nasihat ko tu.. aku dgr.. tp msk telinga kanan kluar telinga kiri.. tp aku pantang btl org2 mcm ni sibuk nak ngajar aku! Dah tu siap nak kritik aku.. Damn! 

Aku bknnya ego xnak dgr nasihat org but u are not allowed to advise me.
Atas dasar persahabatan.. aku pendam! Aku mmg raja bab pendam2.. tp smpai masanya gunung berapi ni blh meletus jg.. tp aku xnak gaduh..klu ikutkan hati yg tgh panas..nak je aku ckp..

Don’t judge me unless u have looked through my eyes, experienced what I have, and cried as many tears as me. Until then BACK OFF, cause u have no idea..

before u start to criticize someone, think what they are going through, u cant always see the pain, they are feeling but its there.
who are u to judge the life i live?

i know i'm not perfect-and i don't live to be.
but before u go pointing fingers...
make sure ur hands are clean.

baby, Don't pretend to be an "Angel" if you like to play with fire.


Bunyi mcm kasar tp thank god! Benda ni aku mmpu sabar.. 

aku still ada fmly, bestfriend, kwn2 HR & kakak angkat yg sll dgn aku. Aku tak perlukan kau..xperlu la susah payah dtg bagi nasihat klu ilmu tu senipis buku 555.. annoying la beb!!

Aku bkn nak marah2 but If u want my respect, then show me u deserve it..  jgn la cakap mcm org separuh sedar..Dah la mls nak fkir org mcm ni.. rasa cool la tu.. yang penting, life is too short to stress urself with people who don't even deserve to be an issue in ur life...so, let it go...


2 comments:

♥ 西蒂 ♥ said...

life is too short to stress urself with people who don't even deserve to be an issue in ur life..

like i said on my blog,totally agree with u darlin..jangan sedih2 okay?im here if u need someone to listen to u.. =)

ada sya said...

B, br prasan B komen.. hehehhe.byk bnda ada xreti psl blog ni..
tQ b, ada sk cara b kdg2 tu jenis outspoken xmcm ada..asyik pendam..org pun sk pijak kpala..

There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...